Thyra Frank besøger Nordstjernen

Plejehjemmet Nordstjernen i Sparkær tager mandag den 5. januar 2009  hul på det nye år med et spændende, tankevækkende, fornøjeligt foredrag af plejehjemslederen fra plejehjemmet Lotte på Frederiksberg.

Thyra Frank har rejst Danmark tyndt og fortalt om sit plejehjem, der adskiller sig fra de fleste ved at være et hjem, hvor hun praktiserer sine egne holdninger til, hvordan det skal være at bo på et plejehjem.

”Retten til en værdig alderdom” er noget, der ligger Thyra Frank meget på sinde, og hun tror på et liv før døden. ”Selv om man bliver gammel, skal man jo ikke kede sig ihjel, vel?” eller ”Jeg ønsker de skal ryge, elske og drikke sig ihjel”, er et par Thyra Frank-citater, der fortæller lidt om hendes tilgang til ældre og alderdommen.

Med besøget af Thyra Frank vil bestyrelsen for Plejehjemmet Nordstjernen gerne markere, at et nyt og anderledes plejehjem er på vej i Sparkær.

- Vi skal ikke lave et nyt Lotte, men nogle af de værdier og tanker, som danner grundlag for Thyra Franks plejehjem, har vi også indarbejdet i vores værdigrundlag for det nye plejehjem, og derfor glæder vi os til at kunne byde interesserede velkommen til at lytte til disse tanker, fortæller Peder Lervad, der er formand for bestyrelsen.


/hp

Lagt på nettet 23.12.2008 (19:00)