Stoholm Bibliotek åbner efter ombygning

Biblioteket i Stoholm har været lukket for at gennemgå en større ombygning. Nu er man klar til igen at åbne dørene, og sparkaer.dk har modtaget denne pressemeddelelse fra biblioteket:

Stoholm den 23.3.10  

Åben reception i anledning af Stoholm Biblioteks ombygning samt renovering af de øvrige lokaler i underetagen på Iglsøvej 5.

På Kulturudvalgets vegne indbydes der fredag den 16. april kl. 13.00 til reception i anledning af genåbning af Stoholm Bibliotek samt for at fejre de nyrenoverede lokaler for Borgerservice og Lokalhistorisk Arkiv i det tidligere rådhus.

Derudover kan Kulturudvalget præsentere nye lokaler til brug for borger- og foreningsmøder m.m. Man håber rigtig mange interesserede vil komme at bese lokalerne denne forårsdag, og der vil være et let traktement til alle gæsterne.

Senere på eftermiddagen, nærmere betegnet kl. 15.00, har Stoholm Bibliotek engageret multikunstneren, Søren Brynjolf, til at underholde børnefamilierne.

Kom og besøg Stoholm Bibliotek fredag den 16. april mellem kl. 13.00 og kl. 16.00. Genåbningen vil ske på festlig vis, og bibliotekets personale glæder sig til at vise de nyrenoverede lokaler frem for brugerne.

Ilse Poulsen, områdeleder
Stoholm Bibliotek

/hp
Lagt på nettet 09.04.2010 (16:30)