Sparkær-spiller til VM
En af Sparkærs unge fodboldspillere er på vej til VM - dog ikke i Sydafrika, men i Paris. Og det er heller ikke lige som fodboldspiller, men som danser.

Det er 17 årige Lars Kviesgaard, der her er fanget på sidelinien for et par uger siden, da Sparkær mødte Viborg B67. Han kom senere på banen og fik scoret et mål, som dommeren dog snød ham for med en forkert off-side kendelse.

Selv om fodbold har hans store interesse, så er det dansen, der nu i efterhånden mange år har fyldt en stor del af fritiden. Det kræver nemlig megen tid at dyrke den fritidsinteresse på et plan, som Lars gør. 

Klubben han tilhører, er i Nykøbing på Mors, så det giver en hel del transport, ligesom han deltager i mange stævner rundt i landet. Og så skal der også lige være tid til at ordne lektier og gå på teknisk gymnasium i Viborg.

Da undertegnede for et par år siden i et interview til "Sparkær Idræt" spurgte Lars om hans planer på længere sigt med dansen, lød det dengang prompte: Et verdensmesterskab i standarddans!

Måske det allerede går i opfyldelse, når han i starten af december tager til Disneyland ved Paris sammen med sin dansepartner gennem de seneste to år, Gladis for at deltage i VM i juniorklassen.

Vi får se, og ønsker den unge mand god rejse og god dans. 

/hp
Lagt på nettet 12.09.2008 (15:45)