Kæmpegedde på krogen

Årets søfest i Søparken indeholdt sædvanen tro en fiskekonkurrence. Hvor det sidste år kun var for børn, var der i år flere både børn og voksne, der svingede med stagerne fra søbredden.

Og i år gav det virkelig bonus, da Alexander Dunvald hev en gedde på 4,4 kg op af "Kanalen", som søen også kaldes af de lokale. Han havde fisket en times tid, da den store fest bed på. Den ender nu sine dag som fiskefrikadeller, lovede den glade lystfisker. Og så løb han i øvrigt med 1. præmien - en købmandskurv. Der blev heller ikke observeret andre fangster denne aften.

Også Borgerforeningens formand Leif Kristensen var en glad mand, for ingen havde rigtigt troet på hans snak om store fisk i søen, men her er beviset.

 

Det var i øvrigt igen fin opbakning til arrangementet med grillpølser, øl og sodavand og underholdning med Morten Kjærsgaard i teltet.

Til højre ses krabaten i fuld længde, som helt nøjagtig er 92 cm. Dagen derpå fortæller Alexander, at der efter hjemkomsten til Østervang i aftes var 1½ times arbejde med at få fisken gjort i stand og parteret klar til "dellerne".

De 4,4 kg svandt derefter til en nettovægt på præcist 1,37 kg, som kommer familien Dunvald til gavn, hvis man ellers er til fiskefrkadeller.

Alexander fortæller endvidere, at det ikke er den første gedde, han hiver op af søen, hvor han ofte kan ses med stangen. Tidligere har han fanget en på godt 3 kg.

Se flere billeder her.

/hp
Lagt på nettet 29.08.2009 (12:30)