Succesfuld fredag aften i Søparken

Fiskekonkurrence, grillpølser og kartoffelsalat, samt musikalsk underholdning havde lokket mere end 100 mennesker til Søparken i Sparkær fredag aften.

Og det var Borgerforeningens formand Leif Christensen godt tilfreds med:

- Ja, det er dejligt med sådan en opbakning, men det var bare lidt ærgerligt, at en stor del gik hjem, inden Morten Kjærsgaard startede underholdningen i teltet.

Det kan han have ret i, for "guitarmanden" fra Mønsted præsterede fin underholdning med et alsidigt repertoire fra "Westcoast" over Gasolin til lokale "Knoldsparkerne", som han selv er en del af. Her fik "Historien om Mikkel og Jonna" rigtig gang i selskabet.

Men inden da havde de mange Sparkær-folk - og enkelte udefra - fornøjet sig uden for teltet i det gode vejr med grillpølser og kartoffelsalat, som var stillet gratis rådighed af Borgerforeningen, så man kun skulle have pungen frem for at købe en øl eller en sodavand.

Som lovet i indbydelsen var der etableret en fiskekonkurrence for "børn i alle aldre". Det tilbud var der en del, der havde taget imod, og der var godt gang i stagerne med våde sko og strømper til følge, hvis man ikke have husket gummistøvlerne. Der var lovet en præmie til den, der først hev en fisk op af søen og til den, der fangede de største. Uden at nævne noget om størrelserne, så lykkedes det at finde de to vindere, som blev Sarah Lillelund, som var den første, og Steffen Poulsen, som fangede "den største":Se flere billeder fra søfesten her.

/hp
Lagt på nettet 06.09.2008 (12:00)