Obersten til Skt. Hans i Sparkær

Imponerende var det, at "obersten" var taget helt fra Kjøwenhavn til Sparkær sidst på eftermiddagen, for så at returnere senere i aften, da han skal deltage i et møde i morgen tidlig.

Det blev en anderledes tale, end det Sparkær-borgerne er vant til, da den tidligere oberst i Viborg og Skive og nuværende folketingsmedlem for Socialdemokraterne var taget til Sparkær for at holde årets tale ved bålet.

Den var både længere (meget længere) end sædvanligvis og med masser af politiske budskaber fra ind- og udland krydret med sjove fortællinger om et langt liv i verdens brændpunkter. En tale med både kant og gode budskaber til tilhørerne.

Og dem var der en del af denne halvkolde aften i Billingeparken, og de hyggede sig et par timer med gode grillpølser, øl, kaffe og kage. Det hele sædvanligvis velorganiseret af Sparkær Borgerforening.

Så blev bålet tændt, og der blev der sunget de to traditionelle midsommersange "Vi elsker vort land" og "Nu blunder den lyse nat", og efter lidt startproblemer med stemmeføringen blev der sunget godt igennem.

 

Se flere billeder fra aftenen her.

/hp
Lagt på nettet 23.06.2011 (22:30)