Forskud på forårsrengøringen

Herover ses en del af de mange sække med affald, som knap 20 Sparkær-borgere samlede lørdag formiddag, da den årlige Ren By kampagne blev gennemført. Som det ses på sækkene, så var Sparkær i år med i den landsdækkende kampagne arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening, men var bare en uge tidligere ude af starthullerne, da den officielle indsamling er næste søndag.

Borgerforeningen havde dog modtaget sække og andet indsamlingsmateriale, og det hele bliver så samlet i Daugbjerg næste søndag, når lokalkomiteen gør status.

Selve indsamlingen forløb igen stille og roligt i et godt solskin, og indsamlerne blev nok en gang overrasket over, hvor meget eksempelvis bilister er i stand til at svinde naturen til med. For de største mængder bliver indsamlet ved indfaldsvejene - ikke mindst på Lundgårdsvej mellem Foldbjerg og "Korsvejen". Øl- og sodavandsdåser, MacDonalds emballage, plastik, juicekartoner og meget mere.

Et af de mere kuriøse fund var et frankeret brev, der ikke var nået frem til modtageren Salling Bank i Højslev. Den indeholdt en formular med anmodning om aktietegning dateret 16. marts i år. Den vil blive afleveret på rette sted.

Traditionen tro startede det hele med kaffe og hjemmebagte boller kl. 09.00, og ved 11.30 tiden serveredes der lækre tarteletter og en øl i Medborgerhuset. Endnu en vellykket indsamling kom til ende.

/hp
Lagt på nettet 26.03.2011 (17:30)