19.12.2008
Ja - Jacob Pallesen er kåret som den modigste skummerMed 41% af de afgivne stemmer via internet blev Jacob en sikker vinder af prisen "Årets modigste skummer", og blev behørigt hyldet i DR's studier i Århus i går.

SKUM tv har fulgt ham i to år, hvor han åbent har fortalt om sin sygdom. Jacob er glad for prisen, og til Viborg Folkeblad siger han:

- Det var fedt. Det betyder meget for mig, og jeg er stolt. Det er et bevis for, at traf de rigtige valg med hensyn til at stå frem i medierne. Jeg ville jo ikke have, at det skulle blive en "Nej, hvor er det synd for Jacob-historie", og det synes jeg heller ikke, det er. Jeg ville sætte mere fokus på unge med kræft, og det er fedt at få respons fra andre kræftsyge unge, der har haft gavn af min historie og holdning til sygdommen.

Prisoverrækkelsen bliver vist i SKUM på DR 1 søndag kl. 12.55

Fik du ikke set udsendelse, så se her på Jacob's egen hjemmeside.

/hp
Lagt på nettet 19.12.2008 (22:55)

 

18.12.2008:
Er Pallesen den modigste?


Som mange ved, har Jacob Pallesen stået frem i medierne og fortalt åbent om sin kræftsygdom. Nu har
Ungdomsudsendelsen SKUM på DR1 nomineret ham til prisen for: Det modigste indslag.

Det modigste indslag for at stå frem, fortælle om sin sygdom og lade TV følge ham til samtaler med lægen på sygehuset ang. skanningssvar.

Afstemningen på SKUM's hjemmeside er fortsat i gang, men skulle afsluttes i dag torsdag. Jacob ligger dog i en sikker førerposition her kort før mål. Se her.


/hp

Lagt på nettet 18.12.2008 (20:55)