Flagregler, hjertestarter og stisystemer

Lokalrådet – der består af Margit Pedersen, Niels Poulsen og Michael Olesen – har gang i et par nye projekter, ligesom rådet har gjort indsigelser mod de famøse flagregler, som Viborg Kommune ville indføre. Det blev heldigvis forhindret via massive protester/indsigelser fra flere lokalsamfund i kommunen.

Lokalrådet har i foråret indsendt ansøgning om en hjertestarter til Trygfonden og forventer et positiv svar til sommer. Hvor hjertestarteren skal placeres, er ikke endelig besluttet endnu.

- Vi har tænkt på et sted ved Forsamlingshuset, men modtager gerne forslag til andre placeringer. Selv om vi ikke er specifikke på det p.t., har vi alligevel valgt at sende ansøgningen her i foråret, selv om vi ikke har alt på plads, fortæller Niels Poulsen.

Han forventer helt klar en positiv tilbagemelding – hvis ikke er Lokalrådet klar til at sende en ny ansøgning efter sommerferien.

Et afmærket stisystem i Sparkærs omegn har været et ønske fra mange, ikke mindst nye Sparkær-borgere, der ikke kender området så godt. Ildsjæle har arbejdet for at vi kunne få lavet et afmærket stisystem i og ved Sparkær, så man kan  gå/løbe sig en tur og være bevist om, at man ikke løb på anden mands mark,

- Derfor er der nu ved at blive udarbejdet et stikort, ligesom der bliver opsat pæle med afmærkede ruter, så man kan vælge, om man skal gå en kort tur eller løbe en lang J Vores +60 gruppe i Sparkær har lovet at opsætte pælene, når vi er klar med det hele, oplyser Niels Poulsen.

/hp
Lagt på nettet 21.04.2010 (22:00)