Fin tilslutning til weekendens kunstudstilling

Weekendens kunstudstilling i Sparkær Forsamlingshus var om ikke et tilløbsstykke, så dog med et meget tilfredsstillende antal besøgende for arrangørerne.

- 130 besøgende i alt over de to dage er vi meget godt tilfreds med, fortalte en af udstillerne Karen K. Degn fra Finderup, der sammen med forsamlingshusets værtinde Kirsten Jørgensen havde fået ideen til den første kunstudstilling i Sparkær.


Kirsten Jørgensen fra forsamlingshuset kikker på et af billederne, som dog ikke er med i udstillingen.
 Det er derimod et af tre billeder, som børnene i søløven har kreeret og skænket til huset.

- Vi kender hinanden og kom i foråret til at snakke om, at der godt måtte ske noget anderledes end bankospil i forsamlingshuset. Og Karen havde så i løbet af kort tid fundet flere lokale kunstnere, der gerne ville med i udstillingen, fortæller Kirsten Jørgensen.

Karen Degn - med kunstnernavnet "Bedste Blå" - er aktiv i "Kunstforeningen faust", der er en støtteforening for "Galleri faust" i Finderup. Her er en anden af udstillerne - Tommy Damgaard fra Viborg, som har stået for al PR-arbejdet med udstillingen, formand, så det er aktive kunstfolk i Finderup.


Helt lokale udstillere var Beth og Carsten fra
Galleri Borris. Her Beth med nogle af sine værker

Efter de to dage i Sparkær Forsamlingshus er arrangørerne klar til at prøve igen til næste år, måske med endnu flere udstillere. Der var gratis entre, kunstnerne havde skænket nogle billeder, der blev udtrukket via amerikansk lotteri, og undertegnede var så heldig at vinde et fint billede af BB - Bedste Blå -  fra Finderup.

Kirsten Jørgensen fra forsamlingshuset fortæller, at der også blev et pænt beløb til huset ved salg af lotteri, kaffe og hjemmebagt kringle skænket af Elna Johannesen. Så alt i alt en fin start på kunstudstillinger i Sparkær.

Se flere billeder fra udstillingen på sparkaer.dk's fotogalleri.

Se endnu flere billeder her

/hp
Lagt på nettet 14.09.2008 (18:00)