Gudstjeneste og konfirmander - indskrivningsgudstjeneste

”Septembers himmel er så blå”.  September er tiden, hvor man skal nyde årets sidste sejlende blå  sommer skyer. Det er også tiden, hvor unge mennesker begynder at gå til konfirmationsforberedelse rundt i hele landet. De små babyer, som forældrene for år tilbage bar til døbefonten, er nu vokset ud af kjolen. Dåbskjolen, som dengang var alt for stor. Meningen med dåbskjolen er netop, at barnet skal kunne vokse i kjolen, men når de unge skal konfirmeres, passer tøjet i størrelsen. De er nemlig vokset. De har tænkt mange tanker og drømt mange drømme siden deres dåbsdag. De ved på konfirmationsdagen, hvad de siger ja til!

I Sparkær begynder vi konfirmationsforberedelsen med en kort indskrivningsgudstjeneste i Sparkær Kirke søndag den 21. september kl. 18.30. Vi håber, at mange konfirmander med forældre, søskende og måske bedsteforældre har mulighed for at deltage. Herudover er gudstjenesten selvfølgelig et tilbud for alle, som måtte få lyst til en lille pause i kirken.

Efter gudstjenesten går vi til konfirmandstuen ved Sparkær Præstegård, hvor jeg ved hjælp at power point vil fortælle lidt om, hvad det betyder at sige ja til Gud.  Jeg vil også gennemgå, hvordan selve konfirmationen kommer til at foregå. Herefter bydes på hjemmebagte boller, brownies, kaffe og sodavand.

Jeg glæder mig til at hilse på jer!

Sognepræst
Kirsten Krab Koed
Kobberup, Stoholm, Gammelstrup og Sparkær

Lagt på nettet 10.09.2008 (22:45)