Limfjordskoret fyldte Sparkær Kirke


Limfjordskoret 2008 fra korets hjemmeside

Årets julekoncert i Sparkær Kirke søndag den 13. december blev et tilløbsstykke, og for første gang i flere år var kirken stort set fyldt op - nogle tilhørere endda på klapstole i midtergangen.

Og et blev en rigtig god musikalsk oplevelse for de fremmødte - der i tal vel var 120-130 + det store kort på 45 medlemmer. Korleder Tore Müller havde sammensat et flot program med flest kendte melodier og indlagt et par fællessange. Det var korets tredje og sidste julekoncert i denne omgang, og samtidig var det dirigentens afskedskoncert med det kor, han ledet som vikar her i efteråret.

Et af kormedlemmerne fortalte efterfølgende, at Tore Müller havde lært ham meget på de få måneder, og man var generelt kede af at skulle tage afsked med ham. Han gav også udtryk for, at Sparkær Kirke var et dejligt rum at synge i - noget også tidligere kort har sagt. 

Men alt i alt godt ramt af menighedsrådet med Limfjordskoret, der fik mange roser for deres flotte sang, der fik tilhørerne i rette julestemning. Efter koncerten var der som altid kaffe og småkager, inden folk gik hver til sit.

/hp
Lagt på nettet 13.12.2009 (21:15)