Smuk julekoncert i Sparkær Kirke

Det var en kirke med lys både i vinduerne, indenfor og udenfor, der tog imod 60-70 gæster, som tirsdag aften havde investeret en times tid i selskab med Kulturrøddernes Kor fra Tjele. Det fortrød de helt sikkert ikke, for koret gav dem en både smuk, men også livlig julekoncert, igen præsenteret dejligt afslappet af korets leder Grethe Kvistgaard.

Det 30 mand/kvinde store kor serverede for tilhørerne et afvekslende program med både kendte danske julesalmer, traditionelle engelske og et par mere moderne, et par novembersange m.m. - alt sammen bundet sammen af 3 fællessalmer, som alle deltog aktivt i.

 

 

Tilhørerne kvitterede med stort bifald, der straks afstedkom et ekstranummer, og helt uden for nummer fik Juliane, der fyldte 4 år i dag, en fødselsdagssang af koret. Jo, i sandhed en afvekslende aften i Sparkær Kirke.

Det er tredje år, at Kulturrøddernes Kor besøger Sparkær Kirke, og koret har faktisk "forelsket" sig lidt i kirken. 

- Den er trolig smuk indvendig, og det er fantastisk at synge som kor her. Og så føler vi os så godt modtaget, fortæller et af kormedlemmerne Birgit Agner Pedersen, der gerne ser, at det bliver en tradition for koret at besøge Sparkær Kirke. Poul Engholm supplerer: - Ja, rummet er fantastisk, og især opstillingen af koret ved trappen er ideel og gør, at vi mandsstemmer bedre kan høre og følge hinanden.

Begge fortæller, at koret fra tid til anden laver prøveindspilninger for at høre lyd og stemmer, og det kunne de rigtig godt tænke sig at prøve en gang i Sparkær Kirke. Mon ikke de får mulighed for det.

Tak for en god koncert og en god aften, der i øvrigt sluttede med kaffe, klejner og brune kager.

/hp

Lagt på nettet 25.11.2008 (21:30)