Lokalrådet efterlyser ideer

Viborg Kommune har udskrevet en konkurrence om 50.000 kr. til "Årets lokalområde". Den konkurrence skal Sparkær deltage i, og derfor efterlyser Sparkærs Lokalråd nu ideer til, hvorfor lige netop Sparkær skal have fat i de mange penge.

- For at vi kan deltage, skal vi lave en indstilling, der i tekst og billeder beskriver, hvorfor vi mener, at byen skal nomineres til "Årets Lokalområde". Og sidst men ikke mindst skal vi fortælle, hvad vi vil bruge de 50.000 kr. til, hvis vi vinder dem, fortæller Niels Povlsen fra lokalrådet og fortsætter:

- Vi i lokalrådet kan selvfølgelig have en masse gode ideer, men det kan jo også være, at du - barn som voksen - har en helt unik ide, og så er muligheden her.

Har du en god ide til, hvad der skal skrives i Sparkærs indstilling til "Årets lokalområde", eller en god ide til, hvad de 50.000 kr. kan anvendes til, er du velkommen til at sende dit forslag til nip@mvb.dk, eller møde op i Medborgerhuset onsdag den 24. september med netop din ide. Så vil lokalrådet i samråd med de fremmødte vælge de bedste forslag.

Fristen for indsendelse af ansøgning til bedømmelsesudvalget er den 5 oktober, så lokalrådet skal have forslag senest 24 september.

Læs mere om konkurrencen på Viborg Kommunes hjemmeside.

/hp
Lagt på nettet 18.09.2008 (23:55)