"I morfars fodspor"

Lidt reklame for biografien  ”I morfars fodspor” skrevet af Karen Gårdsdal.

Karen Gårdsdal har gennem Fjends Egnshistoriske Forening udgivet bogen ”I morfars fodspor”, en biografi hvori Karen fortæller om sit eget og sine bedsteforældre, Sine og Antons liv.

Karen fortæller, hvorledes hun i sine yngre dage arbejdede på landet, hvor hun også mødte ægtemanden Otto, som åbnede hendes øjne for litteraturen og højskolelivet. Karen fortæller også, om hvordan hun og Otto overtog Karens bedsteforældres ejendom i Bakkely og om livet der. Karen skriver kærligt og levende om sine bedsteforældre, som var af meget stor betydning for Karen.

I bogen fortæller hun også om interessen og arbejdet omkring billingespillene, som hun var med i lige fra starten og mange år frem.

Bogen er skøn, helt klart interessant og spændende læsning for hvem, der har lyst til at vide mere om livet Sparkær og om Karen som person (andet end den Karen vi kender fra Billingespillene) .

Bogen kan blandt andet købes ved henvendelse til Sparkær og Omegns Amatørteaterforenings formand, Christina Have Trankjær, Bækkegårdsvej 7, Sparkær. 86 64 55 14. Pris 30 kr.

/hp
Lagt på nettet 09.08.2010 (21:30)