Generalforsamlinger i Sparkær

Februar måned er pr. tradition tiden for generalforsamlinger - sådan er det også i Sparkær. Nu kender webmaster ikke alle foreningers vedtægter, men der står næppe skrevet, at generalforsamlingen skal afholdes i uge 8.

Ikke desto mindre lander der nu hele 4 generalforsamlinger på to på hinanden følgende dage i uge 8 - ja, 3 af dem endda samme aften den 24. februar. Hertil kommer en spaghettigudstjeneste i Sparkær Kirke kl. 17.00

Her har Sparkær Idrætsforening for længst (for flere måneder siden) offentliggjort deres generalforsamling til onsdag den 24. februar i klubhuset. Så kan man i Fjends Folkeblad læse, at Forsamlingshuset kalder til generalforsamling samme aften. Og senere også Sparkær Husmandsforening.

Det er mildt sagt ikke særlig smart. Der er jo en grund til, at der på denne hjemmeside - efter aftale med alle foreninger i byen - er en "X i kalenderen". Her står der højt og larmende:

Hermed en opfordring til alle foreninger m.fl. i byen til hurtigst muligt at melde arrangementer ind til webmaster, så vi undgår sammenfald.

/hp
Lagt på nettet 17.02.2010 (19:30)