Nye ansigter i Amatørteaterforeningen

Der var lagt op til to udskiftninger i bestyrelsen, da Sparkær Amatørteaterforening torsdag afviklede generalforsamlingen i Sparkær Forsamlingshus. Edith Nielsen og Rikke Brøndum Østerdahl havde på forhånd varslet udtræden af bestyrelsen, og de blev uden afstemning afløst af Anna Dalgaard og Else Th. Pedersen.

Ud over valget var det store emne amfiteatret i den nye Billingeparken, hvor bestyrelsen selv skal til at skaffe penge hjem fra fonde m.v. Det vil man straks gå i gang med, fortæller formand Christina Have Trankjær.

Der blev også drøftet sommerspil og julespil, og bestyrelsen mødes i næste uge for at udvælge stykket til sommerens Billingefest, og her efterlyser man interesserede, der har lyst til at deltage i spillet. De kan henvende sig til formanden.

Danny Petersen gav en orientering om status for Billingeparken, og herunder kom forsamlingen til at drøfte, at der ikke er de store legemuligheder for de mindste i byen - byens legepladser er simpelthen for dårlige.

- Så der kom hurtig handling bag ordene, og jeg vil nu sammen med Anna Dlagaard og Rikke Brøndum Østerdahl tage kontakt til lokalrådet for at få hjælp til at få gang i en legeplads ved Billingeparken, fortæller Christina Trankjær.


/hp

Lagt på nettet 01.03.2009 (10:30)