Flere end 100 til fællesspisning

Opbakningen var markant, da Forsamlingshuset fredag havde inviteret til fællesspisning. Hele 126 nød de vel tilberedte hakkebøg med hele "svineriet" i form af kartofler, rødbeder, bønner, chips og rigelig med sovs!

Der var trængsel ved tag-selv-bordet, da bøfferne blev givet fri ved halv syv-tiden, men det hele forløb i god ro og orden. Og der blev spist godt igennem af Else Poulsens hjemmelavede mad. Tilmed blev der serveret æblekage og kaffe som dessert.

Alt sammen for den meget rimelige pris på 60,- kr. for voksne. Sammen med salg af drikke varer har det forhåbeltlig givet en god skilling til Forsamlingshusets kasse.

Penge kom der i hvert fald i kassen, for Borgerforeningens bestyrelse var mødt talstærkt frem for at overrække en check på 5.000 kr. til Forsamlingshuset. Her er det Borgerforeningens formand Leif Christensen, der overrækker checken til tre bestyrelsesmedlemmer i Forsamlingshuset - f.v. Lene Schmidt, Gerda Nielsen og Else Poulsen.

Else Poulsen takkede på bestyrelsens vegne for pengene og for den store opbakning, som Forsamlingshuset har mødt i forbindelse med renoveringen. Indtil videre er taget blevet skiftet (der mangler stadig lidt isolering på loftet), gulvet er slebet af og nylakeret, og der er malet inden døre. Det har kostet ca. 130.000 kr., og det har man klaret af egne midler.

Der mangler så stadig en ny trappe, noget kloakarbejde, toiletter m.m., men iflg. Else Poulsen kan det komme til at vente til foråret. Hun oplyste i øvrigt, at huset er blevet skænket en palle gulvklinker og en palle vægfliser fra XL Skive-Viborg.

Se flere billeder fra fællesspisningen her.

/hp
Lagt på nettet 04.11.2011 (21:45)