Dåbstræf i Sparkær Kirke

På søndag den 10. oktober kl. 10:30 fejrer vi for første gang dåbstræf i Sparkær Kirke. Vi har inviteret alle børn, som er døbte i Sparkær og Gammelstrup kirker i 2004 eller 2005.  Dåbsjubilarerne er nu fem eller seks år gamle, og jeg tænker, at børnene sikkert har lyst til at høre lidt mere om deres dåb - børn er jo nysgerrige og videbegærlige. Jeg glæder mig meget til at snakke med alle de mange børn og deres familier, som vil fylde kirken på søndag. Du er velkommen til at tænde et lys i lysgloben, inden gudstjenesten begynder.

Til dåbstræf på søndag har vi også inviteret en gæst udefra den store verden; nemlig Stevie fra Berlin. Hvad betyder det egentligt at være døbt i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn? Stevie har et godt svar, så kom og hør og giv eventuelt dit besyv med. Stevie er en frisk gut, så jeg tror godt, at I kan glæde jer til at møde ham.

Efter gudstjenesten er der friskbagte pølsehorn til alle og sodavand til børnene. Alle er meget velkomne til at deltage i dåbstræf på søndag i Sparkær Kirke kl. 10:30.

Kirsten Krab Koed

/hp
Lagt på nettet 05.10.2010 (18:00)