Flot tilslutning til årets Billingefest

Der mangler ikke opbakning, når Samarbejdsudvalget kalder til Billingefest i Sparkær.Også i år har der været mange til de forskellige aktiviteter, der startede torsdag med friluftsgudstjeneste i Bakkely og sluttede søndag aften med anden opførelse af årets Billingespil.

Torsdag aften var del der vel omkring 70-80 til friluftsgudstjenesten, og efterfølgende var teltet stort set fyldt til kaffen og fællessang med Bue og Liselotte. Fredag var der igen godt fyldt op i pubteltet med ca. 125. Inden da var der afviklet havetraktortræk med 23 deltagere. Ungdomscampen blev ikke nogen succes, men vejret var også skidt fredag aften. Her væltede blæsten tre telte.

Lørdag var vejret i bedre lune, og igen troppede folk op til brunch i teltet og efterfølgende sponsormotion (cykelløb), der iflg. arrangørerne indbragte det flotte beløb på 29.500 kr. Også aftenens teltbal blev et tilløbsstykke ud over det almindelig. 180 deltog i spisningen og flere kom til dansen bagefter.

Søndag var der optog gennem byen med Skive Postorkester, billingemiddag i teltet og falkeshow om eftermiddagen. Festen sluttede med en velbesøgt opførelse af Billingespillet.

Se flere billeder fra Billingefesten her

/hp
Lagt på nettet 20.06.2010 (21:30)