Program for Billingefesten er klar

Så er Samarbejdsudvalget klar med hele programmet for årets Billingefest i Sparkær. Et væsentligt element i festen er det traditionsrige Billingespil, der opføres både lørdag og søndag.


"Billingespillerne" i 2010

Årets spil hedder "Hjælp! min kone kommer", og er et lystspil af Henning Linberg. Om spillet fortæller Amatøteaterforeningens formand Christian Have - der selv er aktiv medvirkende:

"Astrid Krabbe! Allerede på nuværende tidspunkt vil De gøre klogt i at lade det løbe koldt ned af ryggen. Astrids datter, Anne, og dennes kæreste Anders, er under påskud af en spejderlejr taget ud i familiens sommerhus. De går en tur, mens Astrids far og dennes kæreste ankommer til huset. Disse går ligeledes en tur alt imens Astrids mand og dennes sekretær ankommer til huset. Hver især har sit lille påskud for at kunne holde årets weekend.

Selskabet opdager naturligvis hinanden, og under pinlige miners rødmen bliver der hilst. Stemningen bliver dog løftet, idet Astrids mand har bestilt en romantisk middag for to. Den bliver "spædet lidt op" af den temperamentsfulde italienske kok, Roberto, og så er man klar til at få en god aften ud af det. MEN! Selveste skæbnens overmand i egen høje person arriverer naturligvis".

Det lyder spændende!

Se programmet for Billingefesten her.

/hp

Lagt på nettet 27.05.2011 (17:45)