Velbesøgt Billingefest sluttede med Billingespil

Det startede med en våd omgang torsdag aften, godt vejr fredag, lidt op og ned lørdag og så en søndag med sol og skyer men ingen regn. Men det vekslende vejr holdt ikke i folket hjemme fra årets Billingefest, der var den 34. i rækken efter starten i 1978.

Det fortæller Lise-Lotte Busk fra arrangørudvalget. Hun beretter om masser af mennesker til aktiviteterne og fin omsætning, som forhåbentlig giver et pænt overskud, når det hele er talt sammen.

- Og vi har haft rigtig mange hjælpsomme folk involveret, her i blandt mange nye unge kræfter, og det er vi rigtig glade for, lød det her søndag aften fra Lise-Lotte, der sammen med resten af arrangørerne har haft nogle travle dage på pladsen.

Det hele sluttede søndag aften med det traditionsrige Billingespil, hvor de dygtige lokale amatører i år opførte farcen " Hjælp, min kone kommer!". Og her fik de mange tilskuere et godt grin at gå hjem på.

Se billeder fra Billingespillet her.

Samarbejdsudvalget har sendt denne hilsen til sparkaer.dk:

Samarbejdsudvalget vil gerne takke alle, der har været med til at gøre Billingefesten 2011 mulig. Tak til alle de hjælpere, der altid stiller op, tak til alle vore sponsorer for deres velvillighed og en stor tak til alle, der gæstede Billingefesten og var med til at skabe en god og festlig stemning alle dage.
 
Samarbejdsudvalget
Mange hilsner og tak for sidst
Lise-Lotte Busk

/hp
Lagt på nettet 19.06.2011 (22:55)