Billingefestens sidste dag 

Vejret er igen i dag med arrangørerne af årets Billingefest i Sparkær. Skivegarden startede dagens program med en tur fra skolen gennem byen til festpladsen, hvor de gav koncert, inden billingemiddagen i teltet. Det havde fået en del friske og halvfriske Sparkær-borgere på benene, og ud over at nyde musikken og det gode vejr, kunne de få et kik på en række landbrugsmaskiner, der var opstillet i anledningen af Sparkær og Omegns Husmandsforenings 100 års jubilæum.

På festpladsen søndag før middag var det også en tilfreds medarrangør Mogens Frederiksen, der kunne berette om en meget vellykket lørdag aften i teltet, hvor 140 var med fra start til spisningen, og vurderingen var, at det i løbet af aftenen blev til 180 i alt.

Se flere billeder på sparkaer.dk's fotogalleri, der er opdateret søndag.

Festen sluttede søndag aften, da Sparkær Amatørteaters trup opført årets billingespil "Fest i forsamlingshuset" for anden gang. Lørdagens 65 tilskuere blev langt overgået søndag med mellem 100 og 150 på lægterne. De blev vidner til et underholdende lystspil, dr gang på gang fik latteren frem.

Se billeder fra søndagens opførelse her.

/hp
Lagt på nettet 21.06.2009 (22:30)