Billingefesten gav 52.000 kr. i overskud

Sommeren er for længst forbi og borte, og noget forsinket kan billingefestudvalget nu fortælle, at årets overskud blev på hele 52.000 kr. - et meget tilfredsstillende resultat. Mogens Frederiksen, der er Idrætsforeningens repræsentant i udvalget har sendt sparkaer.dk denne lille hilsen:

"Efter sommerens Billingefest har vi nu fået regnskabet gjort op og kan konstatere et rigtigt fint overskud på næsten 52.000 kr. Så fint et resultat skyldes udelukkende den store opbakning til de forskellige aktiviteter, der foregik, så en stor tak til jer alle skal der lyde her fra samarbejdsudvalget.

Overskuddet skal jo gå til nyt tag på Forsamlingshuset, som virkelig trænger til at blive skiftet, så pengene fra Billingefesten er god hjælp til det. Forsamlingshuset vil i løbet af vinteren få priser hjem på de forskellige materialer, samt få søgt om resterende penge til etablering af  tagprojektet. Men der bliver sikkert også brug for nogle frivillige hænder for at få råd til projektet, men det klarer vi sikkert også, da jeg tror vi alle kan glædes ved at se, at et af vores samlingssteder i byen bliver vedligeholdt og forskønnet.

Hermed ønskes alle en rigtig glædelig jul og godt nytår.

På samarbejdsudvalgets vegne

Mogens Frederiksen.    


Sponsorcykelløbet bidrog igen væsentligt til overskuddet, idet den aktivitet alene indbragte 
ca. 26.000 kr. - bl. a. ved hjælp af dette hold fra lokaliteten Fusager

Se billeder fra Billingefesten 2009 her.

/hp
Lagt på nettet 12.12.2009 (13:45)