Sol over Billingefesten

Efter en regnfuld fredag aften skinnede solen igen over årets Billingefest i Sparkær lørdag formiddag. Det trak igen mange mennesker på pladsen til blandt andet sponsormotionsløb til fordel for nyt tag på Forsamlingshuset.

Og det blev igen et flot resultat med hele 27.353 kr. kørt og løbet ind af 27 deltagere . heraf 20 på cykel og 7 til fods. De havde tilsammen været i kontakt med 180 sponsorer, og bedst til at køre penge ind blev "de 3 landmænd" på en meget speciel cykel med plads til 3, men som undervejs blev reduceret til 2. De (Kristian Olesen, Peder Mortensen og Morten Thorsager) kørte i alt 11.290 kr. ind, nr. 2 blev Mark Kristensen med 2.160 kr. og nr. 3 Bjarne Gade med 2.080 kr. Flot, men alle deltagerne bidrog til det flotte resultat.

Samtidig med sponsormotionsløbet gjorde Viborg Donorkorps en indsats for at skaffe nye donorer. Det lykkedes da også med en halv snes stykker, samlet ind af kontaktperson Karen Ladefoged, som havde medbragt kollega Martin fra Thorning, der agerede oppustelig bloddråbe på pladsen.

Se flere billeder fra lørdagen her.

/hp
Lagt på nettet 20.06.2009 (15:30)