Billingebænken

Lørdag eftermiddag blev der - som varslet her på sparkaer.dk - indviet en ny bænk i Billingparken. Og som det ses ovenfor, fik den ikke overraskende navnet "Billingebænken". Og som det også kan ses, så er den skænket af Foreningen til Sparkærs forskønnelse.

Foreningen er en lukket selskabelig forening med kun 8 medlemmer (4 familier), og det holdes kun 4 møder om året. Men den mandlige del af foreningen har i efteråret haft travlt med få bænken lavet færdig, for pladen med inskriptionen var klar med årstallet 2010. Derfor var det - trods bidende kulde - nødvendigt at bænken indviet inden årsskiftet.

Det skete så officielt ved, at den blev overdraget til Mogens Frederiksen fra Billingeparkudvalget, og han var glad for initiativet:

- Ja, det er dejligt, at mærke at mange står sammen om Billingeparken, og vi er meget glade for foreningens gave, lød det fra Frederiksen.

Bænken fik en midlertidig placering og vil finde sin endelige placering til foråret. Men indviet blev den med både øl, sodavand og småkager, selv om det var hundekoldt i Billingeparken lørdag.

Herunder ses initiativtagerne og håndværkerne med deres bedre halvdele, der har serviceret med kaffe og andet godt under arbejdet i efteråret:


Bagerst f.v.: Carl Nielsen, Peter Rytter, Morten Busk og Per Pedersen
Forrest f.v.: Liselotte, Annette, dorthe og Margit

Se flere billeder fra indvielsen her.

Læs mere om foreningen i Sparkær IF's klubblad, der udkommer inden jul.

/hp
Lagt på nettet 12.12.2010 (14:30)