Sparkær Vinterløb 2017

På lørdag ser et nyt løb dagens lys i Sparkær. Det er Jens Buhl Christensen - løbegal/-glad Sparkær-bo - der har taget initiativ til løbet, som han arrangerer i samarbejde med Sparkær IF.

Det hele foregår med start og mål ved klubhuset på Enrico Dalgas Vej, og ruten ligner den korte rute ved Fjendsløbet, dog tilsat lidt mere inden i Sparkær by, så ruten bliver på 5,27 km i stedet for 4,8 km.

Løbet er et såkaldt "rundeløb", hvor man kan løbe det antal runder, man har lyst til. Løbet er primært arrangeret, for at give marathon- og halvmarathonløbere mulighed for et løb i det midtjyske her i januar.

Og man må sige, at Jens har set rigtigt i at arrangere sådan et løb her i Sparkær, for i skrivende stund er der tilmeldt flere end 60, heraf 23 på marathon og 29 på halvmarathon. Herudover 10 på rundeløb, hvor man selv bestemmer antal runder.

Der er tilmeldt løbere fra hele Jylland fra Vendsyssel i nord til Esbjerg i syd. Og det er garvede løbere, der kommer til Sparkær på lørdag. Fra Club 100 Marathon (100 marathonløb eller flere) deltager p.t. 7 løbere, blandt andet Bent Brian Andersen fra Assentoft med 229 marathonløb.

Kun få lokale er tilmeldt, men har du lyst til en en løbe- eller gåtur på godt 5 km., så kan du nå det endnu.

Efter løbet er der mulighed for at købe drikkevarer, varm suppe, boller, kage pølsehorn toast m.m. i kantinen.

Læs mere om løbet her.

/hp
Lagt på nettet 09.01.2017 (10.30)