Flot revyaften i Forsamlingshuset

Sparkær Revyen er en succes. Det blev bekræftet fredag aften, da omkring 130-140 tilskuere fyldte Sparkær Forsamlingshus til smørrebrød, revy, kaffe og snak over bordene.

På scenen levede de fem skuespillere til fulde op til forventningerne, ja har man fulgt revyerne med gennem årene, var det vel noget af det bedste skuespil, der har været vist. Replikkerne sad lige i skabet!

Med 12 numre på programmet var der lidt for enhver smag, og ikke alle numre brændte lige meget igennem hos publikum. Men udførelsen var i top. Revyholdet kom godt omkring stort og småt, både lokalt og lidt mere generelt, men set herfra var der mest bid og humor i den bekymrede mor og cykelbarnet, samt Anne Højgaards smukke solosang om, hvorfor der ikke kan købes plads i skolebussen til Mønsted.

Numrene på scenen blev super godt bundet sammen af små videoklip, hvor reporteren "Petter" i skikkelse af Nicklas Dalby Kristiansen sendte live TV fra "Hvor kragerne vender". Uanset om han listede rundt ved borgmesterens hus, på idrætspladsen, i kirken eller lavede interview med købmanden, der prikkede hul i kondomer for at øge fødselstallet, så var han fremragende.

Ált i alt igen en super revyaften, og mon ikke de fleste er klar til at sætte X i kalenderen igen til næste år sidst i september.

Herunder lidt billeder fra scenen - kvaliteten er ikke i top, men skuespillerne er dog genkendelige.

Og se her det effektfulde punktum på revyen med holdets ekstranummer - se video

-hp

/hp
Lagt på nettet 30.09.2017 (12.15)