Anpartsmøde hos Sparkær Købmandsforretning Aps

Bestyrelsen for Sparkær Købmandsforretning Aps har lagt dette på Min Købmands facebook-side den 5. oktober 2017:

"Mandag aften afholdt vi anpartsmøde i Sparkær Forsamlingshus. Vi snakkede og gennemgik året, der er gået i butikken. Vi vil fra bestyrelsens vegne rigtig gerne fortsætte det "set up", vi har sat i gang, det være sig sortiment, priser, service med mere.

For at "købe" os tid til at komme i mål med vores købmandsbutik, har vi åbnet op for yderligere anpartstegninger, både til eksisterende og meget gerne til nye kunder/anpartshaver.

Butikken er inde i en særdeles positiv udvikling, især de seneste måneder. Med de seneste tiltag (husstandsomdelte reklamer) mærker vi, at der kan trækkes flere (nye) kunder til vores lille butik.

Såfremt I ønsker at hjælpe os yderligere i form af anparter af 1.000kr. pr stk., så kom ind i butikken. Vi har anpartspapir klar til udlevering ved kassen. Det skal udfyldes med navn og adresse. Herefter bedes der overføres til vores bank, Salling Bank på regnr. 7890, konto nr. 1548947

Det vil give os den nødvendige arbejdsro til at fortsætte med det, at vi sammen har fået sat i gang. På forhånd mange tak.

Mvh.
Bestyrelsen, Min Købmand Sparkær"

/hp
Lagt på nettet 06.10.2017 (12.20)