Skal vi have KØBMAND i Sparkær?

Arbejdsgruppen for en ny købmand i Sparkær har sendt flg. til sparkaer.dk:

Ja det skal vi, hvis det står til arbejdsgruppen, som intenst arbejder på at realisere projekt ” MIN KØBMAND”.

MLI Huse Aps., som ejes af Lars Ingemann og Johnny Weller, er kendte ansigter i Sparkær, og de købte før nytår ejendommen Langgade 31, som husede den tidligere købmandsbutik i byen.

Arbejdsgruppen består af bestyrelsen i lokalrådet ”tegnet” af Mikael Olesen fra bestyrelsen samt Jesper Lønstrup Jensen samt en ekstern deltager/konsulent Finn Korsholm. Sidstnævnte har i sin aktive karriere beskæftiget med lignende projekter adskillige gange, krydret med stor viden og gode relationer i købmandsbranchen

STATUS PÅ PROJEKTET:

Arbejdsgruppen ønsker en ”levedygtig” købmandsbutik, og har derfor kontaktet kædekontoret hos købmandshuset, som varetager og styrer de 4 købmandskæder:  MENY, SPAR, MIN KØBMAND samt LETKØB.

1. Butikslokalet er allerede blevet godkendt og fundet egnet til MIN KØBMAND af deres salgschef (idet MLI Huse har lovet at totalrenovere butikslokalet, og størrelsen er over 200 m2, som er et krav)

2. Netop nu udarbejdes der en bestilt markedsanalyse, som skal belyse, om kundeunderlaget er tilstrækkeligt til at opfylde kravene omsætningsmæssigt i MIN KØBMAND`s kæden.

3. Dernæst skal der udarbejdes drifts- og likviditetsbudgetter. Samtidig har vi ”følere” ude i branchen for at finde en egnet købmand. I må derfor meget gerne henvise egnede emner til os.

4. Efterfølgende vil vi afholde et borgermøde i Forsamlingshuset, hvor vi vil undersøge den konkrete opbakning og vilje til at handle lokalt i Sparkær. Vi påtænker, at de enkelte husstande kan ”tegne” sig for et månedligt beløb (forudbetaling), som de herefter kan handle for hos købmanden.

Herved sikrer vi større loyalitet hos kunderne, samtidig med, at vi bidrager til finansiering af varelageret i butikken.

Der vil nemlig skulle indkøbes køle- og frostmontre samt andet inventar, samtidig med, at der skal stilles garantier for vareleverancerne af den kommende købmand af en anseelig størrelse.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos:

Mikael S. Olesen :20 33 51 85 / 24 88 24 69.

Jesper Lønstrup Jensen: 20 12 27 07.     

Finn Korsholm: 21 44 99 32.

Der vil løbende blive orienteret om status på hjemmesiden www.sparkaer.dk  

/hp
Lagt på nettet 19.01.2016 15.00)