Velkommen til Billingefesten 2015

Så er det igen blevet tid til Billingesfest. Vi har i år forsøgt os med et nyt telt, for at se hvilke muligheder det giver for pladsens udformning. Billingespillet er med nyt koncept, hvor børne og voksen Billingespillet er lagt sammen. Årets eventuelle overskud går til nyt loft og belysning i forsamlingshuset. Vi har desuden fået oprettet hjemmesiden www.billingefesten.dk  hvor man kan se hele programmet, samt se menuen til lørdagens fest, samt en hel masse andre ting.  

Vi har i år sammensat et program med aktiviteter og underholdning, som gerne skulle kunne falde i enhvers smag. Vi starter torsdag på vanelig vis med gudstjeneste i Bakkely med Marlene Dahl. Desuden er der kagekonkurrence og vi får besøg af Spejderne og en stor flok MC’er.

Fredagen byder på Billingespil, desuden er det muligt at se nå hestekræfterne bliver sluppet løs til Havetraktortræk. Der er på vanligvis fest for de unge og yngste, samt for den som er blevet lidt ældre. Lørdagen byder på Billingemarch, for dem som vil gå en lille tur på 5 km. Herefter er der Brunch for alle, samt underholdning i form af sponsor motion, karate, tovtrækning, mm.  Dagen slutter af med bal i teltet, hvor DEVITO underholder.  Husk at tilmelde jer til spisning, så hurtigt som muligt.

Søndag er der top underholdning for alle når Kristian fra MGP kommer sammen med Viceborgmesteren fra Morsø kommune Michael Dalgaard. Desuden er der optog gennem byen, Bagagerumsmarked og Floorball for alle.

Vi ser frem til at se hele byen og håber på en rigtig god Billingefest.

Vel mødt.

Tilmeld jer gruppe på facebook  https://www.facebook.com/groups/816895481726878/ 

Hans Jørgen Pedersen

/hp
Lagt på nettet 15.06.2015 (15:50)