Fra Apple-show til Sparkærs gymnastiksal

Jo - det er et alsidigt arbejde at være borgmester i Viborg Kommune. Mandag var Torsten Nielsen i den danske "verdenspresses" søgelys, og onsdag formiddag var han så på Sparkær Skole for at indvie de flotte nye omklædningsrum.

Herover får han hjælp fra et par elever til at klippe den røde snor over, så de nye omklædningsrum officielt blev indviet, selv om de blev taget i bruge i sidste uge.

I en kort tale til eleverne og de voksne, der var til stede, fortalte han, at han selv havde trådt sine barnesko i gymnastiksalen for mere end 30 år siden. Det var også lige her, at hans politiske kariere startede tilbage i 2007. Dengang var han formand for skolebestyrelsen, da Viborg Kommune var på vej til at nedlægge Sparkær Skole. Det blev heldigvis ikke til noget, takket være en stor indsats at Torsten Nielsen.

De nye omklædningrum har været ventet længe. Siden skolen blev bygget i 1963, har der været et fælles omklædningsrum for piger og drenge, men nu er der to fine rum med hver deres toilet, bruserum og hørtører. Hele herligheden har kostet i nærheden af 1 mio. kr.

Eleverne og borgmesteren blev budt velkommen af skolens pædagogiske leder Jens Johansen, der overrakte både blomster og vin via en iPad. Jo, borgmesteren skulle da vide, at han var kommet til Viborg Kommunes første iPad skole. Det sås også, da alle eleverne sad med hver deres iPad med teksten til den sang, de fremførte. Og mens de voksne så på de nye faciliteter, var der meget aktuelt sørget for æbler til alle eleverne.

Se billeder af omklædningsrummene her.

Se også billeder på Fjends Folkeblads hjemmeside her.

/hp
Lagt på nettet 25.02.2015 (20:30)