Nye træneraspiranter på græs i Sparkær

Nye træneraspiranter kom på græs i Sparkær fredag den 10. april. Det var første dag med praktik for de elever fra overbygningen på Mønsted Skole, der har valgt at være med i et DBU-projekt, hvor skolerne i Mønsted og Sparkær samarbejder med de to idrætsforeninger. Formålet med projektet er at give de større elever mulighed for at stifte bekendtskab med, hvordan man træner fodboldbørn.

5 af eleverne er fra Sparkær, og de 4 tog hul på første praktik, hvor de skulle træne med elever fra 2. og 3. klasse på Sparkær Skole. De fik en fin start med masser af aktivitet for alle i en times tid, hvorefter der var frugt og saftevand til alle.

Efterfølgende var Sparkær IF's seniortræner Flemming Neesgaard (som har DBU trænerlicens) sammen med børnetræner Anders Schmidt Kristiansen klar med gode råd og anvisninger, mens der var frugt og saftevand til børnene.

De to træneraspiranter på billederne er Annemette Bakholdt (øverst) og Rune Staunskjær Kirk. De to øvrige trænere i dag var Sara Barett Danielsen og Julie Daa Vistisen, Den sidste er Tobias Brøns. Der kommer yderligere 5 praktiktimer i foråret.

Se flere billeder her.

/hp
Lagt på nettet 11.04.2015 (09:30)