Så skal der ryddes op igen

Det er efterhånden blevet en tradition, at Borgerforeningen står som arrangør af det, vi kalder "Ren by Sparkær". Og det handler kort og godt om at samle alt det skidt, der ligger og flyder mange steder, op og få det kørt væk. Så kan "svinene" begynde forfra med at hælde alt muligt ud biler og smide på fortove og flere andre steder.

Men bare rolig - vi kommer igen til næste forår og samler op. Det giver god mening, og det giver en rask travetur i frisk luft, så der ikke mange gode grunde til at blive hjemme. Tværtimod.

For Borgerforening sørger for god forplejning i løbet af formiddagen. Inden samlerne bliver sendt ud på aftalte ruter, serveres der boller og kaffe i Medborgerhuset, og ved frokost tid, når alle er samlet, er der igen noget godt til ganen.

- De første år var der rigtig god tilslutning, men det er dalet, og i år vi kan ønske os lidt flere end sidste år, fortæller formand Leif Christensen. Så lad os følge formandens opfordring og møde i Medborgerhuset lørdag den 5. april kl. 09.00 til en kop kaffe og nybagte boller!

/hp
Lagt på nettet 19.03.2014 (13:10)