Team Rynkeby-sponsorer søges af lokal cykelrytter

Mit navn er Thomas Dalgaard, jeg er 31 år bosiddende i en lille by, der hedder Sparkær ca. 10 fra Viborg. Jeg sidder til dagligt som sælger hos Stark Viborg, og som ivrig motions cykelrytter søger jeg altid en god udfordring, og kan dette kombineres med at støtte en god sag er alt, som det skal være.

Derfor har jeg fået den ide at cykle til Paris med Team Rynkeby 2015 for at samle penge ind til Børne Cancer Fonden. I den forbindelse skal jeg bruge ca. 20.000 kr. for at komme af sted. Dette beløb går ubeskåret til at hjælpe kræftramte børn i de tre nordiske lande Danmark Norge & Sverige.

Der er dog den lille hage, at jeg skal søge om at komme med næste år, og det skal gøres inden d. 20 August. Og kan /vil ikke gøre det før jeg har finansieringen på plads, da jeg ikke kan bære den økonomiske byrde personligt.

Sidste år indsamlede Team Rynkeby 23.000.000 kr til formålet, som nævnt går ubeskåret til at hjælpe Kræft ramte børnefamilier.

Jeg er helt klar over, at der ikke er det store PR-mæssige potentiale i det, og derfor skulle det primært være for at støtte en god sag. Hvis jeg skulle være så heldig at få nogle positive tilbagemeldinger, opretter jeg en Facebook gruppe, hvor der kunne laves en del eksponering af via delinger af tilbud osv.

Derudover kunne man lave lokal markedsføring, hvor jeres virksomhed får rettighederne til at lave en markedsførings kampagne, hvor du/i følger optakten til turen.

Håber på forståelse og velvilje i en god sags tjeneste..

Se nedenstående!

http://www.team-rynkeby.dk/team-rynkeby/historien.aspx

https://www.facebook.com/groups/1512097482338218/


Med venlig hilsen / Best regards
Thomas Pagh Dalgaard
Email: thomas.ts83@gmail.com

Hulvejen 9, Sparkær
8800 Viborg
Tlf. 2726 0812

/hp
Lagt på nettet 04.07.2014 (18:50)