Fyske turnering hos De gule Spejdere

Det var Jens Langknivs Gruppe i Sparkær, i weekenden stod som arrangører af årets Fyske turnering, som bliver afholdt hvert år, med Sparkær-spejderne som arrangører hvert 3. år da det er en turnering mellem 3 grupper - henholdsvis Rold Skov Gruppe, Frie Fugle (Fyn) og Jens Langknivs Gruppe - 90 Spejdere i alt.

Lejren startede fredag kl. 19.00 og sluttede søndag kl. 13.00. Og man må i den grad sige, at vores spejdere fra Jens Langknivs Gruppe gjorde sig positiv bemærket. De vandt stort set alt, hvad der kunne vindes, dvs. Ulve (7-10 år), Stifindere (10-13 år) og Storspejdere (13-18 år) fik alle en 1. plads i turn out.

Det går ud på, at man arbejder godt sammen og taler pænt til hinanden. Derudover vandt vores Ulve og Stifindere hele lejren samlet i point på et løb, som blev afholdt over hele turneringen.

Storspejderne havde en lidt anderledes lejr, fordi de fik slet ikke søvn hele fredag nat. De var på poster rundt i hele Bakkely, Lille Tårup og Fusager. En af de fede opgaver for dem var, at de nede i Bakkely skulle svæve udover bakkerne på en 120 meter lang svævebane, som var en stor oplevelse for de fleste.

Den sidste opgave, de skulle i gang med, var at lave havregrød om morgenen kl. halv 6, så det passede fint med, at da de gik i seng stod Ulve og Stifindere op :)

Hele lejren forløb super godt, og vi er stolte over, hvor god opbakning vi har fra Gruppestyrelse og ikke mindst Rovere som også var en stor hjælp gennem hele lejren.

Se billeder i massevis her.

Jacob Mackenhauer Nielsen (Stifinderleder)

/hp
Lagt på nettet 15.09.2014 (23:20)