Flytning af container

Mogens Frederiksen fra Billingepark-udvalget har sendt os dette indlæg om flytningen af containeren i Billingeparken:

Fredag den 10 okt. blev vores grimme rustblå container flyttet væk fra parkeringspladsen foran fodboldbanen. Det er da mere indbydende nu, når man kommer ned og besøger Idrætsforeningen eller Billingeparken.

Containeren er flyttet om i jordvolden ved Billingescenen og pakket ind i gulvtæpper og kraftig plastik omkring den, inden jorden blev lagt tilbage . Planen er at den skal bruges til redskaber til vedligeholdelse af hele området, så vi ved hvor de findes og let at komme til.

Der vil blive etableret rulleport i den ,så den bliver lettere at betjene og sikker i forhold til indbrud. Der vil også blive svejst gelænder på toppen så børnene ikke kan falde de 2,5 m ned foran porten. Der skal lyde en stor tak til Per Mackenhauer for flytning af containeren og Kristian Olsen for flytning af jord tur/retur samt en tak til Bue Sørensen og Ivan Bakholdt for deres hjælp ved flytningen.

Spørgsmålet kommer sikkert: Hvad vi gør i forbindelse med Billingefesten med lagerplads denne uge, men det ser jeg ikke som det store problem og skal nok være med til at finde en løsning på det.

Venlig hilsen

Mogens Frederiksen

Se flere billeder her.

/hp
Lagt på nettet 13.10.2014 (21:30)