Alting har en ende.....

...men det her vil åbenbart ingen ende tage. Efter en frisk løbetur her over middag sammen med Karen i det fine friske vintervejr blev idrætspladsen lige rundet, og så møder hun det her syn. Og så dalede det gode humør et par grader.

Nu igen - kun godt en uge efter sidste bilræs på banen. Det er da utroligt, hvilken energi disse unge mennesker lægger for dagen. Måske det var bedre, at de kom ned og deltog i fodboldtræningen ude på banerne sammen med deres jævnaldrende i stedet for at ødelægge forholdene. Men det er nok for meget at forvente, for det kræver jo lidt sved på panden, og det er vist ikke det, disse typer kender ret meget til.

Og hvad sker der så? Tja, der sker jo nok ingenting, andet end at folk fordømmer det skete i avisen og på facebook, men jeg nægter efterhånden at tro på, at ingen ved noget om, hvad der foregår - især i Billingeparken, der jo bliver raseret med jævne mellemrum.

En gammel grøn Golf er flere gange set holde nede på græsset bag tennisbanen, men det behøver selvfølgelig ikke at have noget med det her at gøre.

/hp
Lagt på nettet 03.12.2014 (16:00)