Torsten er genvalgt til Viborg Byråd

Sparkær har også de næste 4 år et talerør i Viborg Byråd, idet Torsten Nielsen i går blev genvalgt. Herover har vi fanget en "lidt brugt", men meget tilfreds konservativ kandidat ved fintællingen i Tinghallen onsdag formiddag.

- Ja, det er et par hårde dage. Jeg nåede lige at få 1½ times søvn i nat, og nu står den på fintælling og forhandling om konstitueringen, fortæller Torsten, der denne gang har været med i inderkredsen om at få puslespillet på plads.

Det lykkedes så onsdag ved 15-tiden, da der blev underskrevet en bred konstitueringsaftale med alle partier i Viborg Byråd, bortset fra Enhedslisten. Heri indgår, at de konservative ud over borgmesterposten får formandsposten i Klima og Miljøudvalget, og går det efter personlige stemmer og erfaring falder den nok til Torsten.

Vi har spurgt Torsten, hvad det betyder for Sparkær, at han nu får 4 år mere i Viborg Byråd. Hertil svarer han:

- Det betyder først og fremmest, at Sparkær og resten af Fjends har et talerør i den store kommune, og det betyder altså noget i det daglige politiske arbejde. Og så undgår vi jo nok ikke en skoledebat igen, og her vil min tale være klar - nemlig at der ikke skal lukkes skoler. Den tur har jeg prøvet før, at der er ikke sket ændringer siden sidst.

/hp
Lagt på nettet 20.11.2013 (17:50)