Spejderhyttens tilbygning indviet

Lørdag den 10. august blev tilbygningen til Jens Langknivs Gruppes spejderhytte på Énrico Dalgas Vej indviet. Spejderne havde inviteret til Åbent Hus, og de, der tog imod invitationen blev beværtet med både slush ice, popcorn, kage og kaffe, og til de barnlige sjæle var der aktiviteter i form af ringspil, tovtrækning og pandekagebagning.

- Vi har fået lavet vores nye tilbygning med af frivillig arbejdskraft, som vi er meget taknemmelige for. Både ledere, spejdere og forældre har været med til at hjælpe med det, fortæller Jacob Mackenhauer Nielsen.
 
Midt i det hele holdt Orla "Gammel Ulv" Olsen en fin tale om, hvem der har hjulpet og historierne omkring hyttetilbygningen. Det hele startede med en hytte ude i Dalgas Plantage, som blev flyttet til den nuværende placering.

- Der skulle også klippes snor over ind til hytten, men da vi jo er spejdere, så var det helt store reb fundet frem, og hver enkelt spejder skulle give et forsøg på at hugge rebet over, fortæller Jacob.
 

Et hvert byggeri skal have en byggeformand, og her har spejderne været så heldige at have Ole Nielsen i deres gruppe, og han fik flot overrakt en økse med indgraveret navn og en flot spejderlilje i.
 
Kl. 17.00 var de fleste folk gået hjem og en hyggelig dag var gået. 

Se flere billeder herunder.

/hp
Lagt på nettet 18.08.2013 (22:30)