Vi elsker vort land....

Til tonerne og Drachmanns midsommervise blev årets Billingefest afsluttet med Skt. Hansbål i Billingeparken søndag aften. Og festen sluttede med mange mennesker på pladsen og fint vejr til bålet, der pr. tradition sendte heksen, som var lavet af børnene i "Fritteren" til Bloksbjerg.

Årets båltale stod Stanley Bach Mortensen fra Viborg for. Han er nok mest kendt for sit mangeårige virke som fagforeningsformand - nu for 3F i Viborg.

Men der var ikke et ord om politik i hans tale, der i stedet handlede om Billingefesten og Sparkærs stærke evne til at stå sammen og skabe noget for byen i en tid, hvor det ikke just er de små samfund, der tilgodeses.

Han er født og opvokset i Sparkær og var tilbage i 70-erne bl.a. formand for Sparkær Idrætsforening, men var også med til at starte Billingefesten for 35 år siden.

Hermed er årets Billingefest afsluttet, og der venter nu oprykning og opgørelse af det økonomiske resultat. Vejret har været lidt af hvert, og det samme har opbakningen, men alt i alt ligner det en tilfredsstillende afvikling.

På torsdag er der evalueringsmøde i Medborgerhuset, hvor alle er velkomne til at give deres besyw med. Det er kl. 19.30.

Se flere billeder fra Skt. Hans her.

/hp
Lagt på nettet 23.06.2013 (22:00)