Kom ud af hængekøjen, Sparkær!

Lørdag aften var der for anden gang i år "Billingescenen Live" i Sparkær med et fremragende musikalsk indslag ved Sparkær-drengen Simon Plüger og hans band "Byens Hotel". Det var alt i alt en super aften i dejligt augustvejr. Det eneste, der manglede, var at byens borgere lettede r.... og bakkede op om arrangementsgruppens arbejde med at få nogle musikalske oplevelser til byen.

Det var godt i foråret med "The Map" fra Nordjylland, men det her var endnu bedre. Friske gutter, der skabte en god stemning for de godt og vel kun et halvt hundrede tilskuere. Og havde det ikke været for et fødselsdagsselskab med folk udefra på en snes stykker, så havde fremmødet da været helt skidt. Sløvt, kære Sparkær-borgere!!!

Nå, men nu til aftenens forløb, der startede med en såkaldt stand-up komiker (Steffen Frank), som undertegnede absolut ikke kunne grine af. Den slags påtaget snik snak med forsøg på at være humoristisk har aldrig rigtig ramt mig. Så skal man da op på Jan Gintberg niveau. Men han fik da lidt gang i forsamlingen med nogle hel- eller halvsjofle historier.

Aftenens hovedattraktion var og blev "Byens Hotel", og de leverede varen med super gode gengivelser af musiknumre, som ramte bredt uanset alder. Kim Larsen, TV2, Thomas Helmig, Beatles og mange flere. Og som aftenen gik og fadøllene flød blandt publikum, kom den rigtige stemning frem.

I en af pauserne blev der tid en kort snak med Simon Plüger, som var glad for at være "back in town":

- Det er bare fedt at være tilbage og se venner, famile og bekendte på lægterne. Det er virkelige en flot scene, Sparkær har fået, og hele set-upet er super godt, så stor ros til arrangørerne, fortæller Simon, der havde glædet sig til at komme tilbage til barndomsbyen med sit band.

At optræde er ikke nyt for ham, men sidst det skete i Sparkær var for ca. 20 år siden til en Billingefest, da han gik i 9. klasse. - Da var min far sponsor for os, lød det over højtaleren. Og han havde flere hilsner til folk, han kendte fra f.eks. barndomsgaden Gravhøjvej.

De fire gutter i "Byens Hotel" er erfarne musikere. Tre af dem har spillet sammen i 20 år, mens den tredje "kun" har været med i 10 år.

Det var igen en fin musikalsk oplevelse på Billingescenen. Synd at I gik glip af den, kære Sparkær-borgere!

Se flere billeder fra aftenen her.

/hp
Lagt på nettet 18.08.2013 (01:20)