Mad & Musik med Det Jyske Ensemble

Har I et forsamlingshus? Så vil vi gerne spille for jer. Sådan lyder tilbuddet fra Det Jyske Ensemble, der gæster en række forsamlingshuse i det nord- og vestjyske med musikalsk underholdning krydret med lidt at spise.

Fredag den 16. marts kl. 18.00 kommer turen så til Sparkær, hvor Forsamlingshuset ud over musik byder på en menu bestående af skinke med flødekartofler og salat. Herudover kaffe med lagkage. Alt sammen til en pris af kun 75,00 kr. - 35.00 kr. for børn.

Ensemblet består af David Strong på klaver, Henrik Husum på obo, Ulla Østergaard på klarinet, Uffe Munksgaard på fagot og Jens Juul på horn.

 

Tilmelding er nødvendig og skal ske inden den 11. marts på telefon
86 65 42 01 / 26 35 45 99.

Mere en 600 i det nord- og vestjyske har allerede været til Mad & Musik-koncert med Det Jyske Ensemble. "Det er virkelig en koncertform, som vi er glade for. Publikum kan komme helt tæt på, og de er interesserede og stiller masser af spørgsmål, fortæller Christina Dahl fra Det Jyske Ensemble.

Hele familien er velkommen til en times tid i godt selskab med ensemblets musikere. Aftenen begynder med fællesspisning, og herefter underholder musikerne børn og voksne med musik og beretninger fra musikkens verden.

Musikerne fortæller om musikken og deres instrumenter, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Den uformelle stemning betyder, at aftenen er velegnet for familier.

Læs mere om Mad & Musik i forsamlingshuset her.

/hp
Lagt på nettet 04.02.2012 (12:00)