Flot indvielse af amfiscenen

- Hold kæft - det var fedt. En helt overvældende dag. Fantastisk. Jeg er rørt til tårer. Det var ordene fra amatørteaterforenings formand Christina Have Trankjær få minutter efter, at dagens program var slut.

Hun havde netop sammen med publikum overværet en stemningsfuld afslutning på dagen, da Kim Larsen kopien Ole Gas til et stående publikum afsluttede en times super god musikalsk underholdning med sangen "Om lidt blir' her stille!".

Det håber vi ikke vil ske med amfiscenen, for lørdagens program gav et godt indtryk af, hvor mangfoldigt brugen af dette imponerende sted i lille Sparkær kan blive. Mulighederne er der - nu er det op til kreative folk at gribe dem.

Det opfordrede Christina Trankjær og Per Pedersen da også til, da de kl. 13.00 bød velkommen til dagens omfattende program. Planen er at nedsætte en lille gruppe, der vil arbejde lige med det.

I dagens løb kunne publikum se og lytte til så forskellige indslag som The Beawers - et ungt band fra Skals, Zumba med Anita O. & co., tryllekunstner Jacob, dansende Maria & Charlotte, Viborg Harmonikaklub, stand-uper Steffen Frank, Stine på piano, børnesjov, The Jackals og til sidt som nævnt Ole Gas som Kim Larsen. Ind i mellem var der plads til fællessagn akkompagneret af Bue Sørensen, kaffe og kage og aftensmad i teltet.

Ellers var arrangementet begunstiget af flot vejr hele eftermiddagen, og først mod afslutningen blev det køligt, men det kunne ikke ødelægge en helt igennem succesfuld dag i Billingeparken.

Det var da også konferencier Mortens Povlsens konklusion, efter at han dagen igennem havde bundet indslagene sammen med finurlige kommentarer.

- En helt igennem fed dag, lød det fra Sparkær-drengen, der næsten konsekvent sagde "vi i Sparkær" og glemte, at han er emigreret til Mønsted.

 Se billeder fra dagen her. Se flere biller her på siden senere.

Se også omtale og billedgalleri på Fjends Folkeblads hjemmeside her.

/hp
Lagt på nettet 01.09.2012 (22:20)