Stigende interesse for amatørskuespil

Det kunne formand Christina Have Trankjær berette om på årets generalforsamling i Sparkær Amatørteaterforening torsdag i den forløbne uge. Interessen afspejlede sig dog ikke ved et stort fremmøde til generalforsamlingen, hvor kun 3 ud over bestyrelse dukkede op.

Det gav dog ikke problemer i forhold til besættelse af bestyrelsesposterne, idet Lisbeth Madsen og Per Pedersen blev genvalgt. Mere opløftede er derimod nyheden om de mange nye skuespillere:

- Det er meget positivt, at vi nu oplever, at mange nye amatørskuespillere er begyndt at finde interesse for amatørteateret.
Flere nye ansigter, både yngre og ældre, har været at se på scenerne i 2011, hvilket bestemt må betegnes som positivt for fremtidens virke i teaterforeningen, lød det fra formanden.


Modelfoto af mulig scene

Der var også positive nyheder om scenen i Billingeparken. Her kunne Per Pedersen fortælle, hvor langt man var nået i amfiteater projektet. Der er nemlig nu indsamlet penge nok til, at man i løbet af foråret, og inden årets sommerspil, kan få lavet del 1 af projektet, nemlig et scenefundament.

- Men arbejdet med amfiteateret er bestemt ikke slut endnu. Der søges forsat fonde, og bestyrelsen tror og håber på, at del 2 af projektet, en overbygning af scenen, også engang bliver til en realitet, slutter Christina Have Trankjær.

Bestyrelsen konstituerede sig umiddelbart efter generalforsamlingen, og Christina Have Trankjær fortsætter som formand og Lisbeth Madsen som kasserer.

/hp
Lagt på nettet 04.03.2012 (10:30)