Flittige hænder i Sparkær

Hver anden tirsdag fra kl. 19.00 til 22.00 mødes en lille flok kvinder i Medborgerhuset i Sparkær. Her er der gang i strikketøjet, hækleriet og andet håndarbejde, samtidig med, at der snakkes livligt over bordet og drikkes kaffe.

Det var Jette Christiansen, Gunvor Langhoff og Susanne Christensen, der snakkede sammen om, at det kunne være sjovt at mødes om noget håndarbejde i Sparkær i stedet for, som nogle kørte til Stoholm.

Det satte gang i "Nørkleklubben", som de ikke vil kaldes, for det lyder lidt umoderne. "Flittige Hænder" passer bedre, og det har undertegnede ved selvsyn konstateret, at det er. Og siden april 2014 er de så mødtes uden pause hver anden uge, og der har været 10-15 med i alt. Typisk er det vel ca. en halv snes stykker - denne tirsdag aften var der 8.

- Vi vil gerne være nogle flere, for det er rigtig hyggeligt. Der er plads til alle, uanset alder og køn (det bliver nok svært at lokke mænd indenfor). Man kan arbejde med lige det, man har lyst til, og nybegyndere ud i håndarbejdet vil helt sikkert få hjælp til at komme i gang, lyder det samstemmende omkring bordet.

Der bliver også lavet både julefrokost og forårsfrokost, samt ture ud af huset. F.eks. er der den 13. oktober en tur til Rosenlund Gårdbutik, hvor der skal ses på vævestrik.

Det koster en 10-er pr. gang, der går til betaling for huset og kaffe. Brødet skiftes de til at bage.

Så hold dig ikke tilbage - prøv en tur i klubben for "Flittige Hænder" - alle er velkomne. Du møder bare op.

/hp
Lagt på nettet 29.09.2015 (21:30)